Serviciile
Godman

Personalizare

Cât de des ţi se întâmplă să găseşti produsul ideal şi să descoperi că nu are mărimea potrivită ţie? Sau culoarea preferată de tine şi de firma ta? Când vine vorba de echipamente pentru siguranţa muncii, este absolut esenţial ca tu şi echipa ta să lucraţi în cele mai optime condiţii. De aceea, trebuie să foloseşti echipamentele specializate care reflectă imaginea companiei tale. La Godman, găseşti servicii de personalizare unde îţi poţi configura propriul echipament în funcţie de necesităţile activităţilor tale. Alege între mărimi, lungimi, culori şi imprimări ale echipamentelor tale preferate şi bucură-te de o muncă uşoară.

Livrarea produselor în 12 ore oriunde în România

În orice domeniu lucrezi, un lucru este sigur: întotdeauna apar situaţii neprevăzute. Echipamentele de protecţie a muncii sunt eficiente când îţi sunt la îndemână la locul potrivit şi la momentul potrivit. Pornind de la această idee, Godman oferă serviciul de livrare rapidă a oricărui produs disponibil în stoc, într-un termen de doar 12 ore oriunde în România. Procesul este simplu: alegi echipamentele potrivite ţie şi echipei tale, plasezi comanda pe website-ul nostru, iar produsele noastre îţi vor veni în cel mai scurt timp direct la ușă.

Asistență tehnică

Fie că ştii ce echipamente necesiţi, că eşti la zi cu noutăţile de pe piaţa sau că vrei să descoperi ceva nou, consultanţa noastră tehnică te poate ajuta enorm. Noi am conceput descrierile produselor cu detalii tehnice, recomandări pentru fiecare industrie în parte şi îndrumările potrivite către serviciile noastre de personalizare. Dar dacă tu consideri că am omis un detaliu important sau ai nevoie de o soluţie rapidă, poţi apela oricând la serviciul nostru de asistenţă tehnică. Poate ai nevoie de sfaturi despre cele mai bune echipamente pentru un tip specific de activitate sau vrei să afli mai multe despre serviciile noastre de personalizare. Oricare ar fi întrebarea ta, numărul nostru de contact este accesibil oriunde pe website, fie că eşti pe telefon sau pe desktop.

Drew Sample Womens Jersey