ODATĂ O FAMILIE, MEREU O FAMILIE

Godman a început ca o afacere de familie, care s-a extins uşor către graniţele oraşului nostru natal. De-a lungul timpului, veştile despre produsele şi serviciile noastre au ajuns şi la toate graniţele ţării.

La Godman, ceea ce am început ca o familie, continuăm ca o familie. Prietenii şi membrii familiilor noastre sunt cei mai puternici ambasadori ai brandului. Partenerii și clienți noştri au intrat la rândul lor în familia Godman. De aceea, te vrem mereu alături de familia ta la toate evenimentele pe care le organizăm în scopuri de business. Totul pornește de la fondarea brandului Godman, cu rădăcini puternice în valorile familiei: să te ţii de cuvânt mai presus de orice, să muncești din greu, dar cu drag, să cauți mereu soluții noi și să oferi întotdeauna produse şi servicii de calitate.

SERIOZITATE ŞI DEVOTAMENT

La Godman, ne angajăm să tratăm fiecare client cu seriozitate și respect, indiferent de puterea sa de cumpărare.

Acest lucru se realizează prin comunicare deschisă și onestă și un serviciu complet de asistență. Așadar, în calitate de client Godman beneficiezi de următoarele servicii: asistență tehnică, sprijin complet înainte și după achiziția produselor, servicii de personalizare şi livrare rapidă oriunde în România. Fie că ai eşti o companie sau un individ, când colaborezi cu noi, ai parte de toate aceste servicii.

O CREŞTERE
CONSTANTĂ

Sub imboldul ”Work smarter, not harder” (”Lucrează mai inteligent, nu mai mult”), încercăm mereu să găsim noi modalități de a îmbunătăți oferta de servicii şi produse.

Încă de la început, am realizat importanţa asistenţei tehnice când vine vorba de cumpărarea echipamentelor pentru protecţia muncii. Treptat, serviciul nostru a evoluat spre o asistenţă completă, unde principalul nostru obiectiv eşti tu. Acum, ai sprijin înainte şi post-achiziţie pentru orice produs cumpărat. Scopul nostru a fost mereu să avem o gamă de produse şi servicii care să reflecte nevoile pieţei. Aşa că am plecat urechea la ultimele trenduri şi am observat că lumea s-a mutat online. Colaborarea cu experţi în design şi programare ne-a ajutat să punem bazele primului nostru website profesionist, care serveşte ca resursa ta principală pentru tot ce ţine de echipamente pentru protecţia muncii.

Cu
cine
lucrăm

Cu cine lucrăm

Echipamentul tău personal de protecţie oferit de marii jucători de pe piaţă

Încă de la bun început, gama de produse Godman includea branduri recunoscute, ca să ne asigurăm că tu îţi desfăşori munca în condiţii de maximă siguranţă. De-a lungul timpului, am încheiat colaborări cu furnizori de diferite specialităţi ca să îţi punem la dispoziţie echipamente pentru protecţia muncii pentru toate industriile şi toate activităţile pe care le desfăşori la locul de muncă. Ei sunt cei care îţi sunt alături prin calitatea excepţională şi diversitatea produselor din portofoliul nostru:

De-a
lungul
timpului

De-a lungul timpului

2006

Fondarea

Povestea noastră a început cu o tatonare de piaţă, o viziune clară şi o echipă cât o familie.

2008

Primul showroom

Nevoia de a vedea şi a testa echipamentele de protecţie a muncii ne-a îndrumat decizia de a deschide primul nostru showroom.

2009

DEZVOLTAREA PORTOFOLIULUI CONFORM CERINŢELOR PIEŢEI

Lucrând pe o piaţă foarte dinamică, am diversificat gama de produse comercializată pentru a ne continua să oferim produse şi servicii de calitate relevante în domeniul protecţiei muncii.

2010

SPAŢII DE LOGISTICĂ ŞI DE DEPOZITARE PROPRII

Ne-am deschis prima locaţie unde clienţii actuali şi potenţiali aveau posibilitatea să vadă şi să testeze personal echipamentele noastre. Această locaţie a devenit treptat sediul nostru principal.

2018

LANSAREA PRIMULUI NOSTRU WEBSITE PROFESIONIST

Alături de profesionişti în domenii de design şi programare, am pus bazele primului nostru website. Sperăm ca acesta să devină resursa ta principală pentru tot ce ţine de echipamente pentru protecţia muncii.

Drew Sample Womens Jersey